Photojojo store


Kom over en fantastisk nettbutikk for alle fotoelskere der ute! Verdt å sjekke ut. :) LINK.

Nytt design!

Jeg blir fort lei av design på bloggen min, og skulle derfor ønske jeg var så flink at jeg kunne lage mine egne og få det nøyaktig som jeg ville, men desverre er det ikke sånn. Derfor er det fint at det finnes så mange andre flinke folk uti verden som lager mange fine gratis design. TAKK! :)

Det finnes ikke ord

Jeg er, som trolig hele Norge, sjokkert over gårsdagens hendelse. Det er virkelig ubegripelig. Jeg klarer ikke helt å skjønne hva som egentlig har skjedd, og hver gang jeg ser på nyhetene håper jeg at det hele bare er et mareritt jeg snart kommer til å våkne opp fra. Det er som de seriene og filmene man ser, og beroliger seg selv med at kun er fiksjon, men denne gangen er det ikke det.  Det er virkelig ingen måte å beskrive hvor forferdelig det er. Jeg har ingen kjente som er direkte rammet, men allikevel føler jeg sorg og tenker masse på de pårørende og etterlatte. 

Posten

Det er utrolig som posten klarer å rote, og hvordan får de 5161 til å bli 5174?? Jaja... Etter en passe lang busstur fikk jeg hentet pakken min, klarte ikke vente til i morgen så utålmodig jeg er. :)

// Sigma 24-70mm f/2.8
 

Har ikke fått prøvd den "i action" enda, men er veldig fornøyd etter førstegangstest!  

Headerproblemer

Årh. Er faktisk utrolig vanskelig å lage en fin header syns jeg. Blir jo aldri fornøyd! Og så når man laster opp først da ser man at det er skjevt... Uansett, nå tror jeg at jeg er sånn passe fornøyd. Liker dere det? :)

My new friend

Fikk nytt objektiv i posten i går! Hurra. Kjøpt brukt, og det er et sigma 24-70 f/2.8 Macro. :) Har ikke fått testet det helt skikkelig enda, men tror jeg skal bli fornøyd. Testbilder kommer! (forhåpentligvis snart...)

Jeg er Canon fan, men...

... denne reklamen er bare såå søt!!

 

Endelig ny mobiiiil! :)

Sjekk hva jeg kom hjem med i går, en nydelig HTC Desire. :) Er kjempefornøyd så langt! Egentlig har jeg aldri vært sånn "må-ha-det-siste-innen-mobilverdenen", men det ER jo gøy med stilige ting da. Heheh. En fin oppgradering fra min gamle SE W595. 

 Hvilken mobil har du egentlig? Det er faktisk ganske gøy å høre hva folk har. For jeg forestiller meg at de fleste har de nyeste og "kuleste" mobilene, men det er sikkert helt feil...

I dag

I dag skal jeg bare sitte her og slappe av og strikke videre på det som (forhåpentligvis snart) skal bli en hals. :) 

 


Og ja, våren; kom! Jeg er desperat etter noe fint å ta bilde av. Men for all del, jeg skal prøve å ikke klage så lenge det ikke regner... 

Ingrid Riddervold Design

Kom over denne damen her på facebook i dag og så hun hadde et lotteri med utrolig pene gavepakker som premie! Jeg måtte bare slenge meg på i siste liten. :)

 
Ingrid Riddervold blogger om forskjellige ting hun lager (klær, smykker, lommebøker) og alt hun lager er gjenbrukte materialer. Kjempesmart og fint! Definitivt en blogg jeg vil følge fremover.Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits