Test shots

Her kommer et par bilder jeg knipset i hagen min i dag. Jeg blir egentlig bare mer og mer fornøyd med objektivet etter hvert som jeg bruker det, så det lover bra! 

(Selvfølgelig blomster, fordi blomster er de eneste vennene jeg har som liker å bli tatt bilde av. Hahaha) 

Åååh

åå, livet. Noen ganger er det SÅ bra, mens andre ganger er det bare SÅ irriterende. Men jeg tenker alltid, at for å ha det skikkelig bra, så må man faktisk ha det mindre bra noen ganger.

 
Gleder meg til 15. juni jeg for da er det lønningsdag + jeg slipper å være redd for å bli trukket opp i muntlig fysikk eller kjemi. For jeg er nemlig kommet opp i skriftlig matte! Woho. Faktisk. :) 

Vår i Bergen

ENDELIG! Men tør nesten ikke si det, for da forsvinner den vel med en gang. Blomstene har i hvertfall begynt å blomstre i byen og trærne begynner å få blader igjen. Lykke :)

 

Venter fortsatt på våren

Jeg lever. Men venter fortsatt på våren og alt det fine som kommer og ta bilde av :) Men har det fint fint fint. 

 

   

Life is beautiful, until it's notÅåårh jeg er så lei skole. Kan ikke få sagt det nok. Godt det ikke er så alt for lenge til sommerferie. Eheh. Can't wait. Enig?

Jeg liker dråper

Vann er veldig fint, og de dråpeformasjonene som danner seg på ting når det har regnet er viduderlig. Ser ut som bittesmå fine, urørte krystaller. :)My garden

Enkelte ting høres bare finere ut på engelsk, og derfor må det skrives på engelsk. :)

Solen har funnet veien til Bergen igjen, og det er jo bare fantastisk! Heldigvis var det noen fine rosa blomster som hadde overlevd i hagen vår, og da måtte jeg dra frem extention tubes'ene. Som for øvrig også er et fantastisk bra kjøp!

Så alle som ikke har råd eller lyst å bruke mye penger på et dyrt makroobjektiv, anbefaler jeg å kjøpe extention tubes. Jeg kjøpte mine på ebay, og inkludert frakt og toll og alt det der ble det ca 1200 NOK. Jeg kjøpte da av merket KENKO. :) Bare et lite tips!
Litt macro

Solen har ankommet Bergen, en ganske slitsom uke er over, det er helg, denne dagen er fin! :)

Av mangel på ting å skrive om

Ja, har egentlig ikke så mye å blogge om for tiden, men det betyr ikke at jeg har sluttet. I dag skal jeg lese til fysikkprøve (æsj) og spise kake. Jeg ELSKER ostekake. :)


Nå som det høljer ned med regn her i Bergen, så blir det ikke så mye fotografering heller... Men har en del bilder som jeg ikke har postet, som jeg sikkert kan poste. Vi får se. :)Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits