Unfocused.

Siste halvår på vgs. Gleder meg vilt til å bli ferdig. Men hva skjer så? Who knows. 

Autumn leavesVel, det er vel egentlig litt mer vinter enn høst på trærne siden alle bladene har falt av. Men noen høstfarger er det og se. :) Egentlig syns jeg vinteren er bare trist og kald, men den er jo ganske fin og se på også.

Endelig fredag!

Deilig. Fløyen. Ah, helg.

Fløyen

I dag har jeg gått på Fløyen. Opp og ned. Veldig fin tur. :) Og den utsikten, ah!

 Jeg elsker 50 mm-objektivet mitt, men føler det begynner å bli begrenset i mange situasjoner. Det passer perfekt til detaljer og portrett, men ellers ønsker jeg mer vidvinkel. Kit-objektivet som følger med er jo elendig så kanskje på tide å investere i en ny standardzoom. Har dere noen lyssterke objektiv som erstatning for kit-objektivet å anbefale?

Endelig!!

Endelig vinterferie, og snøen daler ned. Jeg vil ha vååår jeg. Men det er da vinter enda... tydeligvis.

 

Endelig snø!

Vanligvis er det ikke bra at snøen kommer syns jeg, men nå passet det fint. Blir jo så fine fotografier av det. :)


Var på en totimers tur helt alene i dag. Egentlig ganske fint, men det er jo fint å gå sammen med noen og. 


Endelig fredag

Denne uken har gått fortere enn forventet, og det er bra! Hadde fysikkprøve i dag, og det eneste den egentlig fikk meg til å innse var at jeg hater fysikk. Enda mer, om mulig. Fysiker (eller noe annet som involverer mer enn nødvendig fysikk) er strøket fra yrkeslisten min for lengst, for å si det sånn.

Ellers, holder høsten på å forsvinne, vinteren har ikke ankommet enda, men nå kan den godt snart gjøre det. Bare 35 dager til juleferie og noen og 40 til julaften! :)  

Random

Ja, for tiden er jeg ganske tom for inspirasjon, fotograferingsvær og ehm, det var det. MEN har håp og tro om at det skal bli bedre vær til helgen, og da får jeg forhåpentligvis surret meg ut til et spennende sted for å ta noen (vakre) bilder. :) 

Et tilfeldig bilde jeg tok på hytten i sommer. Kunne godt bare blitt sommer igjen nå med en gang!

HELG!

Endelig helg. Skal prøve å nyte den til det fulle, selv om den er alt for kort. Aaalt for kort, faktisk...

Et bilde jeg tok av månen for en stund siden. Ble ganske så fornøyd, og nå skal jeg prøve "ikke-fullmåne-bilde" fordi det er mer spennende. :)

Inspirasjonsløs

Vel, ja. Været er heller ikke bra. Skulle ut å ta portrett i dag, men så begynner det å hølje ned. Var litt trist, men forhåpentligvis har jeg en villig modell til en annen dag i uken!

Forresten, dere som har 50mm linse, hvordan er det i forhold til avstand fra det dere skal ta bilde av. Er det ikke vanskelig å få med alt man vil ha med når man skal ta et bilde og må man ikke gå langt unna? Passer det bra til de fleste formål som portrett, landskap, nærbilder o.l.. Sorry for dårlig forklaring på spørsmålet, men håper dere skjønner hva jeg vil frem til! :)Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


Januar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits