Eksamen

Eksamen i morgen ja. Matteeksamen. Fint. Eneste som letter litt på humøret er dette:Ja og de her som pappa hadde med seg fra USA og.  

Ja og at regnkåpen min snart kommer på døren.

 

Og at jeg har langhelg fra torsdag og da blir det hyttetur med familien.

 

Egentlig ganske mye fint for tiden når jeg tenker meg om... :) 

Åååh

åå, livet. Noen ganger er det SÅ bra, mens andre ganger er det bare SÅ irriterende. Men jeg tenker alltid, at for å ha det skikkelig bra, så må man faktisk ha det mindre bra noen ganger.

 
Gleder meg til 15. juni jeg for da er det lønningsdag + jeg slipper å være redd for å bli trukket opp i muntlig fysikk eller kjemi. For jeg er nemlig kommet opp i skriftlig matte! Woho. Faktisk. :) 

Bunad-tid!

I dag er det 17. mai, Norges nasjonaldag, og selvfølgelig tid for bunad for de som har det. Jeg fikk min til konfirmasjonen for tre år siden og må ærlig innrømme at i dag er første gangen jeg bruker den siden konfirmasjonen. Grunnen til det er at det er faktisk et ork å ta den på og gå med den, men samtidig er det faktisk utrolig stas syns jeg. Mange syns at bunad er skikkelig gammeldags og til og med stygt, men jeg syns ikke det. Enkelte bunader er finere enn andre, men generelt syns jeg det er et fint plagg som kan brukes i mange anledninger. :) Jeg er veldig glad i min bunad som er vossabunad. Bergensbunaden er fin den og, men jeg har alltid likt vossabunaden og derfor fint at jeg har en far derfra og har arvet deler av bunaden min fra besteforeldre.

Så, hva syns dere om bunad? Har dere bunad selv?  

Endelig ny mobiiiil! :)

Sjekk hva jeg kom hjem med i går, en nydelig HTC Desire. :) Er kjempefornøyd så langt! Egentlig har jeg aldri vært sånn "må-ha-det-siste-innen-mobilverdenen", men det ER jo gøy med stilige ting da. Heheh. En fin oppgradering fra min gamle SE W595. 

 Hvilken mobil har du egentlig? Det er faktisk ganske gøy å høre hva folk har. For jeg forestiller meg at de fleste har de nyeste og "kuleste" mobilene, men det er sikkert helt feil...

Vet dere...

Jeg har fått jobb!! Hurra! Og jeg har jobbet ganske mye denne uken, noe som forhåpentligvis kommer til å bli verdt det når jeg får lønn. Men dermed har jeg mye skolearbeid å gjøre i dag, og har ikke hatt tid til å åpne dataen hele uken nesten! 

 


Selvportrett. Sjekk de nydelige øredobbene jeg fikk av min fine venninne som er i Brasil!


I dag skal jeg til byen og (forhåpentligvis) ta noen fine bilder av de nydelige rosa trærne som er der. Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits