Atter et selvportrett

Da jeg var på hytten var det virkelig ikke så mye å finne på, og de få dagene det var fint vær utnyttet jeg muligheten til å få brukt fjernutløseren og tok noen selvportrett. Noen av dem ble jeg ganske fornøyd med. I kveld blir det bursdagsbesøk hos bestefar og neste uke er allerede fylt opp med jobb alle dager. :) Slitsomt, men verdt det til slutt! Dessuten er det jo ekstra deilig å komme hjem og slappe av når man har gjort seg fortjent til det.  

Det finnes ikke ord

Jeg er, som trolig hele Norge, sjokkert over gårsdagens hendelse. Det er virkelig ubegripelig. Jeg klarer ikke helt å skjønne hva som egentlig har skjedd, og hver gang jeg ser på nyhetene håper jeg at det hele bare er et mareritt jeg snart kommer til å våkne opp fra. Det er som de seriene og filmene man ser, og beroliger seg selv med at kun er fiksjon, men denne gangen er det ikke det.  Det er virkelig ingen måte å beskrive hvor forferdelig det er. Jeg har ingen kjente som er direkte rammet, men allikevel føler jeg sorg og tenker masse på de pårørende og etterlatte. 

Hjemme for en dag

Nå er jeg hjemme igjen for i dag, og så reiser jeg opp igjen i morgen og blir der en uke til. Er veldig fint og være der!

Summerdays

// Sigma 24-70mm f/2.8 @ 70mm      f/2.8      1/90sek       ISO: 100


Ser ut til at sommerværet har forsvunnet i Bergen for en stund framover, og jeg forsvinner et par uker på hytten. :) Deilig og fredelig. Ha en fin sommer!

Posten

Det er utrolig som posten klarer å rote, og hvordan får de 5161 til å bli 5174?? Jaja... Etter en passe lang busstur fikk jeg hentet pakken min, klarte ikke vente til i morgen så utålmodig jeg er. :)

// Sigma 24-70mm f/2.8
 

Har ikke fått prøvd den "i action" enda, men er veldig fornøyd etter førstegangstest!  

Cavalier King Charles SpanielSilje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits