Hammer med blomster på

Kom over denne lille fine saken når jeg var på Voss på lørdag. Kostet 29,90 kr. på coop extra! :) En slik er fin til å henge opp bilderammene med, nå mangler jeg bare bilderammene. 


Flere verktøy inni hammeren. Smart. :)

My garden

Enkelte ting høres bare finere ut på engelsk, og derfor må det skrives på engelsk. :)

Solen har funnet veien til Bergen igjen, og det er jo bare fantastisk! Heldigvis var det noen fine rosa blomster som hadde overlevd i hagen vår, og da måtte jeg dra frem extention tubes'ene. Som for øvrig også er et fantastisk bra kjøp!

Så alle som ikke har råd eller lyst å bruke mye penger på et dyrt makroobjektiv, anbefaler jeg å kjøpe extention tubes. Jeg kjøpte mine på ebay, og inkludert frakt og toll og alt det der ble det ca 1200 NOK. Jeg kjøpte da av merket KENKO. :) Bare et lite tips!
Litt macro

Solen har ankommet Bergen, en ganske slitsom uke er over, det er helg, denne dagen er fin! :)

Mer dråper

Så fikk jeg tatt en liten shoot i hagen i dag og til tross for mitt hektiske program. Har 10 sider med notater jeg skal lære meg til i morgen. Om celler. Kapittelet i boken er jo egentlig 30, men jeg  har klart å korte det ned litt. Uff, mye klaging fra meg for tiden. Håper det blir bedre snart. Er jo bare 2 uker til høstferie, så det er kos! :) Ha en fin kveld da, dere!


HAPPYFACE!!!

I dag har jeg hatt studiedag, og da vært hjemme og lest biologi. Det går utrolig sakte, fordi det er så komplisert og masse stoff, men jeg kommer meg vel gjennom det snart... Uansett, extention tubes'ene kom i dag! JIPPI. Jeg ble helt i ekstase og løp i hagen for å teste. For en gangs skyld er det veldig bra at det har regnet slik at jeg kunne ta bilder av dråpene i gresset. :) Ble noen fine, men jeg må prøve ut med forskjellige innstillinger slik at det blir bedre. Men i dag hadde jeg ikke tid, siden jeg måtte inn igjen for å fortsette med biologien (ironisk nok blogger jeg jo i dette øyeblikk).

Jeg liker kanskje ikke musikk, men...

... jeg liker "Love Radio" på iTunes! Og det er en fransk radiokanal, jeg elsker fransk. :)

HJELP!

Som dere sikkert ser, så har jeg fornyet designet litt. :) Det krevde 1 stk. google og 1. stk tålmodig Silje for å gidde å prøve ut forskjellige ting helt til jeg fikk det som jeg ville. Syns nå at det ser ganske greit ut, MEN selvfølgelig har jeg et problem (grunnen til at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget).

1. Jeg vil at innleggene kun skal vises på de sidene jeg har linket til under headeren (hvis det er mulig).

Så kjære dere, hvordan gjør jeg det?

På forhånd takk! :)

Fiksing på gang, så derfor ser det litt rotete ut, håper det blir bedre. Ellers får jeg bare poste masse innlegg for å gjemme de stygge postene som for øyeblikket er i veien. :)

Konkurranse hos Vanilla Vanilje!

Bilde lånt fra Vanilla Vanilje.

Kom over vanillavanilje i går, og så hun hadde konkurranse. Premien var disse søte øredobbene, så jeg tenkte jeg kunne slenge meg på! Konkurransen gikk bare ut på å skrive et innlegg på sin egen blogg om denne konkurransen. Men hvis man ikke har blogg, kan man fortsatt være med! Da er det bare å sende en melding over nettby, facebook elns til to venner, med en link til bloggen hennes og hvor man tipser om konkurransen.

Så nå får vi krysse fingrene for at jeg kanskje vinner da! :)

Hugin

Nå har jeg sittet her og testet ut Hugin en stund, og jeg fikk det til til slutt! Så nå ble jeg mye mer fornøyd med båt-bildet mitt. Kanskje ikke dere ser noe særlig forskjell, men jeg gjør i hvertfall det. :) Prøvde ut en annen redigering jeg og ble litt mer fornøyd med.

Før:


Etter:Hvilken redigering likte dere best? :)

Studio

Lagde et lite ministudio nede hos en venninne for litt siden, som vi skulle bruke til å ta bilde av hundene hennes. Disse hundene har dere sett før, og kommer sikkert til å se en del her på bloggen. :)
Favorittbilde? :)Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits