Wavy waves


Jeg har helt stritt hår til vanlig. Og det er ganske så kjipt mange ganger, for jeg elsker bølger/krøller! Derfor gikk jeg til innkjøp av en bølgetang for ikke så lenge siden, og er kjempefornøyd med resultatet! Det eneste probelemet nå er at bølgene forsvinner relativt fort... Er utrolig uvant for meg når håret mitt blir skikkelig "oppblåst", hehe! 

Litt lenge sidenFordi det er litt lenge siden dere har sett pus!

Fint vær? Ja takk!

Været i Bergen har vært spesielt ille de siste ukene, og jeg kan nesten ikke huske sist det var sol her i mer enn en time! (ok det var på torsdag, men før det igjen husker jeg faktisk ikke) 


Her var det hvertfall fint vær! :) Hvordan er egentlig været hos dere for tiden da? For jeg er sikker på at det ikke bare er beryktede Bergen som har regn nå.

ANiTA


Anita reiste hjem i går. Vi hadde en koselig helg med shopping på lørdag og bare daffing på søndag. Pga det forferdelige regnet heeele helgen faktisk, ble det ingen seriøse bilder av henne, som jeg hadde håpet. Menmen vi tar det igjen! :)

Gjett hvem jeg nettopp hentet på togstasjonen!ANIITA! <3Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits