HELG!

Endelig helg. Skal prøve å nyte den til det fulle, selv om den er alt for kort. Aaalt for kort, faktisk...

Et bilde jeg tok av månen for en stund siden. Ble ganske så fornøyd, og nå skal jeg prøve "ikke-fullmåne-bilde" fordi det er mer spennende. :)

Hm.Denne dagen var fin fordi: busstoppet mitt er flyttet mye nærmere huset mitt, så jeg må bare gå halvparten av veien, i dag er en fin tvkveld, venninnen min var i godt humør og dermed ble jeg det. :)

Denne dagen er mindre fin fordi: jeg må bruke kvelden til å øve til kjemiprøve, snøen har enda ikke forsvunnet og det er iiiiiiskaldt ute.

Fin søndag


Egentlig bare det ene bildet som er fra søndag. Og bildet på benken og det av meg er ikke tatt av meg. :) Når jeg tenker meg om, så legger jeg veldig sjeldent ut bilder av meg selv, og det vil vel si at jeg aldri har gjort det før!

Hey, winter!

Snøen ser ut til å bli liggende i Bergen. (kanskje den forsvinner hvis jeg sier dette?) Og jeg finner ikke støvlettene mine! 


Er fortsatt interessert i portretttipsene deres og!! :)

Portretter

Det klør i fingrene etter å begynne med portrettfotografering! Da tenker jeg helst på ute, siden studio er vanskelig å lage til ved hjelp av... vel, ingenting egentlig. Det eneste jeg mangler for uteportrett og da er jo egentlig villige modeller, og litt kunnskap om oppstilling og sånn. Jeg hater egentlig å "kommandere" folk, og spesielt når jeg ikke egentlig vet hva jeg skal be dem om å gjøre! Bildene mine blir så flate og kjedelige liksom, men så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre...

Derfor hadde jeg satt pris på om dere ga meg deres beste tips til portrettfotografering! Hva skal de gjøre, hvordan skal jeg komponere bildet, lys osv... :)

Har fått dilla på sånn som den siste er redigert. Hehe, men hvilken syns dere var finest? :)

 

 

Konkurranse - høst

Kom over en konkurranse hos mmarika der du kunne vinne en refleksskjerm fra tvspelsweb.se! Og i det siste har jeg ønsket meg en sånn en, så det passet jo bra. Temaet var "høst" og jeg vil delta med dette bildet:

Jeg liker dråper

Vann er veldig fint, og de dråpeformasjonene som danner seg på ting når det har regnet er viduderlig. Ser ut som bittesmå fine, urørte krystaller. :)Inspirasjonsløs

Vel, ja. Været er heller ikke bra. Skulle ut å ta portrett i dag, men så begynner det å hølje ned. Var litt trist, men forhåpentligvis har jeg en villig modell til en annen dag i uken!

Forresten, dere som har 50mm linse, hvordan er det i forhold til avstand fra det dere skal ta bilde av. Er det ikke vanskelig å få med alt man vil ha med når man skal ta et bilde og må man ikke gå langt unna? Passer det bra til de fleste formål som portrett, landskap, nærbilder o.l.. Sorry for dårlig forklaring på spørsmålet, men håper dere skjønner hva jeg vil frem til! :)

Bokeh og f1.4

Var på fotomesse i dag jeg, i stedenfor i går. Men må si det var interessant! Eller egentlig var det ikke så veldig mye der, men jeg kjøpte en fotobag. :) Men den var dyr. Egentlig litt trist. Uansett, jeg fikk testet ut 50mm-linsen som jeg har så lyst på. Canon EF 50mm f1.4. Vet jo at det fins en 50mm med f1.8 som er under halvparten av prisen, men når jeg først kjøper så blir det med f1.4 for den er bedre.

Paris


Paris er en meget fin by. Frankrike er et veldig fint land. Og fransk er et vidunderlig fint språk. :) Jeg tror jeg må bo i Frankrike et sted i løpet av livet mitt.

Senere skal jeg kanskje på fotomesse. Så alle fotointeresserte i Bergensområdet; i dag er det fotomesse i Galleri Nygaten til kl. 19:00. På lørdag er det fra 10-16.00. Gratis inngang! Mer kan dere lese her.Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits