Jul snart!I morgen er det første desemeber, og det er fint. Var på lysfesten forrige helg for å få litt julestemning, men det var jo søren meg så kaldt at jeg ikke helt klarte å glede meg over musikken. Fyrverkeriet var i hvertfall flott.

Det er egentlig ganske utrolig, men hver kveld jeg ikke har en prøve å øve til, så kjeder jeg meg. Spesielt nå når det blir mørkt så tidlig og det er dårlige forutsetninger for fotografering. Jeg tenker jo alltid at i kveld skal jeg slappe av og bare nyte livet, men det funker bare i et par øyeblikk før rastløsheten tar meg. Jeg som ikke en gang er spesielt rastløs??

En vanlig mandag

Ferdig halv 12 på mandagen er helt ok! Hadde en liten 15-minutters "shoot" i dag av mangel på noe bedre å finne på. Jeg har lyst å ta bilder, men vet ikke av hvaaa. Tips?Var ikke særlig orginalt dette, men det gjør egentlig ikke noe. :)

Jeg elsker deg, 50mm f/1.4!


Bare fordi jeg har nytt objektiv, som jeg absolutt elsker!!

Dessuten vurderer jeg å flytte bloggen min til bloggbyen, fordi jeg syns design er litt enklere der... Men jeg har ikke helt bestemt meg. Foreløpig blogger jeg der jeg føler for det.

Ingen gaver under treet?

Vel, i dag fikk jeg 50mm f/1.4! Den er suuper, og jeg er forelsket. Planen var å bare teste den ut, for så å pakke den inn så den skulle legges under juletreet og åpnes på julaften. Men jeg tror ikke jeg klarer å vente med å bruke den! Samtidig får jeg ganske dårlig samvittighet fordi det var jo liksom julegaven min, og nå er det liksom ikke noe igjen.... Men hallo? Den er fantastisk....

Stem i vei!

Jeg postet et bidrag til Linn sin fotokonkurranse for litt siden, og nå er det klart for avstemning! Jeg er med i første runde (vet ikke når den ender?), og premien er en reflektor! Det hadde vært kjekt å ha, altså! :)

HER kan dere stemme, selvfølgelig på det dere liker best. Mitt bidrag er nr. 2, bare sånn hvis dere lurte, hehe. :)

Endelig fredag

Denne uken har gått fortere enn forventet, og det er bra! Hadde fysikkprøve i dag, og det eneste den egentlig fikk meg til å innse var at jeg hater fysikk. Enda mer, om mulig. Fysiker (eller noe annet som involverer mer enn nødvendig fysikk) er strøket fra yrkeslisten min for lengst, for å si det sånn.

Ellers, holder høsten på å forsvinne, vinteren har ikke ankommet enda, men nå kan den godt snart gjøre det. Bare 35 dager til juleferie og noen og 40 til julaften! :)  

HøstKonkurranse hos LinnJones, folkens! Premien er visst en diger refleksskjerm og den har jeg veldig lyst på! Så jeg krysser alle fingre og tær for å vinne, det hadde vært veldig gøy. :) HER kan dere melde dere på.

Dette er altså bidraget mitt, farger som hører høsten til og regnvær er heller ikke ukjent for høsten. I hverfall ikke i Bergen!

For øyeblikket


... sitter jeg her under det varme pleddet jeg laget i går. Stoffet kjøpte jeg på stoff og stil, sydde på kantebånd og vips har jeg et mykt, deilig og varmt pledd. :) Tok riktignok noen timer, men ble fornøyd.

Fysikkboken ligger ved siden av meg, men jeg har enda ikke rørt den.......... Huff, av alle ting jeg kunne velge og så fysikk???

Et bilde jeg tok i gamle Bergen i går. Dråper er virkelig fantastisk og photoshop og. Bildet var grått og kjedelig i utgangspunktet, men etter litt fiksing i curves fikk jeg et meget tilfredstillende resultat!

Hi, my name is gooseDette er et speilbilde, var selvfølgelig ikke helt på rett plass til rett tid.

Elsker å gjøre sånn her så Silje ikke får noen særlig fine bilder av meg...

I dag hadde jeg virkelig store planer for kameraet mitt og jeg. Egentlig for hundevennene mine og, men det gikk ikke helt som planlagt. Og når jeg er på vei til Gamle Bergen, så begynner det å SNØ (!!) og jeg måtte bare dra hjem. Det var egentlig veldig trist, men jeg tror jeg skal prøve meg i morgen igjen, så jeg krysser fingrene for bedre vær da!

Random

Ja, for tiden er jeg ganske tom for inspirasjon, fotograferingsvær og ehm, det var det. MEN har håp og tro om at det skal bli bedre vær til helgen, og da får jeg forhåpentligvis surret meg ut til et spennende sted for å ta noen (vakre) bilder. :) 

Et tilfeldig bilde jeg tok på hytten i sommer. Kunne godt bare blitt sommer igjen nå med en gang!Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits