Reading books

Jeg hadde store planer om å lese masse denne ferien, men nå er den desverre snart over, og jeg har ikke lest en eneste side av boken jeg lånte. Den heter "Tilbake til Riverton" og jeg begynte så vidt på den for en stund siden, men ble ikke ferdig. Planene om å fortsette på den gikk altså ikke så bra... Men har dere en bok å anbefale meg kanskje, som ikke er så alt for lang? Kanskje 200-300 sider ca. :)

Selvportrett

Fant et sted med fint lys og fant fram kameraet og begynte å knipse i vei. Uten fjernutløser og med en 50mm-linse er det jo begrenset hva man får med og uten å kunne se hva jeg får med er det ikke så lett å få bra komposisjon heller, men ble litt fornøy da. :)

 

A merry, merry little christmas

Sove


Egentlig hadde det vært fint og bare sove gjennom hele juleferien, men den gang ei. I dag ble juletreet pyntet og i morgen er det julaften! Oi så fort hele desember og adventstiden har gått og generelt hele 2010, det er nesten ikke til å tro...

Ufotogent

Har vært på tur med to ufotogene hunder i dag. Var skikkelig fint lys ute i dag, og så vil de søren ikke samarbeide. :( Jaja, forhåpentligvis går vi varmere tider i møte og satser på villigere modeller da!

Ellers håper jeg virkelig at jeg får masse inspirasjon til å ta masse bilder i ferien som er verdt og dele med bloggen! :)

Freezing


Utrolig nok er det ikke kaldt ute med denne hetten på! Og det får meg til å smile. :)

Søndag

Nytt design, enkelt og vinterlig. Er ingen HTML-ekspert, så jeg holder meg til det!

Søndag ja, hm. Jeg skriver fransk, men jeg liker fransk, så det er helt ok. Ellers så sitter jeg fortsatt under dynen og det er ganske ok det og.


Sånn helt off-topic nesten, jeg savner sommer og våååår.

Jeg skal spise ostekake i kveld, DET er dagens høydepunkt :)

Endelig snø!

Vanligvis er det ikke bra at snøen kommer syns jeg, men nå passet det fint. Blir jo så fine fotografier av det. :)


Var på en totimers tur helt alene i dag. Egentlig ganske fint, men det er jo fint å gå sammen med noen og. 


Søt katt


Denne katten er søt. Av og til.

Julehund

I dag har jeg hatt julefotografering med hunder. De var ikke sånn veeldig fornøyd med å bli stjæsjet opp i juleglitter og nisseluer, nei.. Så derfor ble det noen uten julestæsj også. :)Er egentlig ikke noe særlig glad i svarthvittbilder, men disse syns jeg kledde det. Eller?Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits