Høstvær

Høstværet i Bergen gjør det så og si umulig (og ikke minst lite fristende!) å gå ut og finne på noe gøy som inkluderer kameraet. Det er synd. Da får vi sitte inne og gjøre skolearbeid i stedet........


Wavy waves


Jeg har helt stritt hår til vanlig. Og det er ganske så kjipt mange ganger, for jeg elsker bølger/krøller! Derfor gikk jeg til innkjøp av en bølgetang for ikke så lenge siden, og er kjempefornøyd med resultatet! Det eneste probelemet nå er at bølgene forsvinner relativt fort... Er utrolig uvant for meg når håret mitt blir skikkelig "oppblåst", hehe! 

Fint vær? Ja takk!

Været i Bergen har vært spesielt ille de siste ukene, og jeg kan nesten ikke huske sist det var sol her i mer enn en time! (ok det var på torsdag, men før det igjen husker jeg faktisk ikke) 


Her var det hvertfall fint vær! :) Hvordan er egentlig været hos dere for tiden da? For jeg er sikker på at det ikke bare er beryktede Bergen som har regn nå.

Some blue and green II

Og her var det grønne bildet...

Some blue and green

Portrettfotografering!!! Hurra! :) Dette var altså et "blue" bilde, "green" kommer snart!

Reflektor

Bestilte for litt siden en 80cm 5-in-1 reflektor fra ebay, og den kom nettopp i posten, wihoo. Fikk testet den litt ut i dag, og må si jeg er veldig fornøyd! Bildene får den fine gløden og lyset blir helt perfekt! Blir jo helt blendet av å bruke den i solen, men jaja det får en bare tåle litt. :)))

Atter et selvportrett

Da jeg var på hytten var det virkelig ikke så mye å finne på, og de få dagene det var fint vær utnyttet jeg muligheten til å få brukt fjernutløseren og tok noen selvportrett. Noen av dem ble jeg ganske fornøyd med. I kveld blir det bursdagsbesøk hos bestefar og neste uke er allerede fylt opp med jobb alle dager. :) Slitsomt, men verdt det til slutt! Dessuten er det jo ekstra deilig å komme hjem og slappe av når man har gjort seg fortjent til det.  

Malin IIDet fine været i Bergen varte ikke lenge nei... Men hva kan man vel forvente?

Malin

Bunad-tid!

I dag er det 17. mai, Norges nasjonaldag, og selvfølgelig tid for bunad for de som har det. Jeg fikk min til konfirmasjonen for tre år siden og må ærlig innrømme at i dag er første gangen jeg bruker den siden konfirmasjonen. Grunnen til det er at det er faktisk et ork å ta den på og gå med den, men samtidig er det faktisk utrolig stas syns jeg. Mange syns at bunad er skikkelig gammeldags og til og med stygt, men jeg syns ikke det. Enkelte bunader er finere enn andre, men generelt syns jeg det er et fint plagg som kan brukes i mange anledninger. :) Jeg er veldig glad i min bunad som er vossabunad. Bergensbunaden er fin den og, men jeg har alltid likt vossabunaden og derfor fint at jeg har en far derfra og har arvet deler av bunaden min fra besteforeldre.

Så, hva syns dere om bunad? Har dere bunad selv?  Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits