Frost

Dette er jo egentlig fantastisk. Samme med snøfnugg, det ser bare ut som noen dotter med hvitt, men egentlig er det jo tusenvis av små krystaller satt sammen til noe vakkert.


Noen bilder jeg tok i dag av stuevinduet. Men ble rett og slett ikke heeelt fornøyd...

HøstKonkurranse hos LinnJones, folkens! Premien er visst en diger refleksskjerm og den har jeg veldig lyst på! Så jeg krysser alle fingre og tær for å vinne, det hadde vært veldig gøy. :) HER kan dere melde dere på.

Dette er altså bidraget mitt, farger som hører høsten til og regnvær er heller ikke ukjent for høsten. I hverfall ikke i Bergen!

For øyeblikket


... sitter jeg her under det varme pleddet jeg laget i går. Stoffet kjøpte jeg på stoff og stil, sydde på kantebånd og vips har jeg et mykt, deilig og varmt pledd. :) Tok riktignok noen timer, men ble fornøyd.

Fysikkboken ligger ved siden av meg, men jeg har enda ikke rørt den.......... Huff, av alle ting jeg kunne velge og så fysikk???

Et bilde jeg tok i gamle Bergen i går. Dråper er virkelig fantastisk og photoshop og. Bildet var grått og kjedelig i utgangspunktet, men etter litt fiksing i curves fikk jeg et meget tilfredstillende resultat!

Konkurranse hos Gilraen!

Konkurranse hos Gilraen der du kan vinne en refleksskjerm fra tvspelsweb.se. Hadde veldig lyst å delta. Temaet er valgfritt! :)

Her er mitt bidrag:

Mer dråper

Så fikk jeg tatt en liten shoot i hagen i dag og til tross for mitt hektiske program. Har 10 sider med notater jeg skal lære meg til i morgen. Om celler. Kapittelet i boken er jo egentlig 30, men jeg  har klart å korte det ned litt. Uff, mye klaging fra meg for tiden. Håper det blir bedre snart. Er jo bare 2 uker til høstferie, så det er kos! :) Ha en fin kveld da, dere!


HAPPYFACE!!!

I dag har jeg hatt studiedag, og da vært hjemme og lest biologi. Det går utrolig sakte, fordi det er så komplisert og masse stoff, men jeg kommer meg vel gjennom det snart... Uansett, extention tubes'ene kom i dag! JIPPI. Jeg ble helt i ekstase og løp i hagen for å teste. For en gangs skyld er det veldig bra at det har regnet slik at jeg kunne ta bilder av dråpene i gresset. :) Ble noen fine, men jeg må prøve ut med forskjellige innstillinger slik at det blir bedre. Men i dag hadde jeg ikke tid, siden jeg måtte inn igjen for å fortsette med biologien (ironisk nok blogger jeg jo i dette øyeblikk).

HJELP!

Som dere sikkert ser, så har jeg fornyet designet litt. :) Det krevde 1 stk. google og 1. stk tålmodig Silje for å gidde å prøve ut forskjellige ting helt til jeg fikk det som jeg ville. Syns nå at det ser ganske greit ut, MEN selvfølgelig har jeg et problem (grunnen til at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget).

1. Jeg vil at innleggene kun skal vises på de sidene jeg har linket til under headeren (hvis det er mulig).

Så kjære dere, hvordan gjør jeg det?

På forhånd takk! :)

Fiksing på gang, så derfor ser det litt rotete ut, håper det blir bedre. Ellers får jeg bare poste masse innlegg for å gjemme de stygge postene som for øyeblikket er i veien. :)

Øveøveøve

Jepp, hektisk uke. Eller egentlig, så har vi bare to prøver, men fysikkprøven teller for 10. I morgen er det franskprøve, det er ikke så ille, men av en eller annen grunn føler jeg at jeg har mye jeg burde gjøre uansett. Hater den følelsen, og syns den burde forlate kroppen min snarest!

Tatt på Hamlagrø med Canon EOS 1000D EFS 18-55 mm. Vanskelig å få de nærme nok syns jeg med den linsen, men håper på å få bedre slike bilder når mellomringene (extention tubes) ankommer! :)

Forresten. Har lest så mye om fototreff og fotoklubb i det siste, og blir ganske nyskjerrig. Noen som vet om noe sånt i Bergensområdet? Hadde sikkert vært moro og prøvd ut. :)

A thousand drops

I dag har jeg tatt 200 bilder av dråper, heldigvis ble det noen fine. :) Min favoritt er bilde nummer to.


I begynnelsen ble bildene bare grå og kjedelig, men så byttet jeg ut det hvite arket med ett blått i stedet, og da ble bildene med en gang mye bedre. Jeg brukte denne videoen som guide:Silje, 18 år fra Bergen. :) Bloggen består for det meste av egne bilder.

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010

kategorier


Blogg
Blomster
Diverse foto
Dyr
Landskap
Portrett
Vann

favoritter


Anita
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits